LEGAL SARAN KANGGO LALU LINTAS LAKA



LEGAL SARAN ING LAKA

Nanging, sawetara kita duwe pribadi agung, siap kanggo nyedhiyani layanan iki.

Kudu gumantung ing awakku dhewe, ing paling kasus — kanggo bantuan ngluwari agen

Iki asring ndadékaké kanggo kedadeyan saka legal kasalahan, kang angel lan sok-sok mokal kanggo bener ing mangsa.Sawetara pembalap pracaya sing padha piyambak bisa kanggo nemtokake sarjana saka fault saka saben peserta saka kecelakaan lalu lintas, nanging iki bisa mung ing ketok kahanan (pêpalang tengen, lalu lintas ing cahya abang).

Lan malah ing kasus iki — ora tansah

Paling saka mekanisme saka kedadeyan saka laka supaya ambigu sing iku angel kanggo langsung netepke ngendi kahanan iku komplek, lan ing ngendi prasaja.

Guide, bab tumindak ing laka:

Yen ana sing tatu — nelpon Ambulans.

Sanalika sawise laka, nerusake ing sesuai karo angger-angger. Aturan saka dalan — mandeg lan ora tutul mobil, nguripake weker; ora mindhah sembarang obyek sing duwé pranala menyang laka lan ora supaya wong liya nindakake iku.

Ora tiba kanggo persuasion»kanggo ngerti tanpa Polisi», dadi manawa kanggo nelpon polisi.

Ngrekam kabeh saksi saka laka.

Ora nuduhake polisi kang ora nggatekke saka aturan saka Protokol pengawas bisa kanggo nggunakake.

Apa ora ninggalake inspektur piyambak karo partai liyane kanggo laka.

Ora nuduhake banget kawruh apik saka hukum lan urutan saka pendhaftaran kendaraan laka. Cilik ngilangi saka inspektur polisi ing preparation saka Protokol bisa mbantu ing mangsa kanggo ngatasi cilik ing sih.

Priksa manawa kabeh karusakan kanggo kendaraan wis direkam ing menit.

Ora mlebu dokumen kang tegese fault yen iku wis ora kasebut yen sampeyan ora setuju karo keputusane saka pengawas lan sanalika bisa, kontak qualified agung