LAYANAN LEGAL



LAYANAN LEGAL

Konsep saka layanan legal

Ing dokumen resmi lan ing laku konsep saka «layanan legal» lan «layanan legal» sing dianggep padha. Nanging, ing sastra mratelakake panemume, iki ditulis sing, ing layanan legal kudu mangertos minangka ayahan njedhul saka perjanjian supaya, Komisi, Agensi layanan, manajemen dateng dening property, komersial kalonggaran (franchise), fitur kang iku bagéan saka fasilitator, wakil, agen, Komisi agen, Wali lan T.p., akting salah siji ing atas jenenge wong utawa ing dhewe atas nanging ing kapentingan liyane.

Ing basis layanan render dening pokrol profesional, kudu disebut ora legal, lan legal, lan, ketoke, sing iki mratelakake panemume, Supreme Pengadilan, nalika panjenenganipun maringi penjelasan saka sawetara fitur saka layanan, gadhah legal karakter