Kreta Khusus kategori penumpang



Wanita ngandhut bakal nindakake reresik medical (certificate) nyantosakaké meteng tataran ing tanggal departure.

Wanita ngandhut ing tataran saka minggu lan liyane bakal nindakake prenatal ngrekam lan medical reresik saka dhokter kang kalebu ing ngisor iki:

Travel Waiver (pangguna wangun) bakal rampung ing check-in

Anak umur ditemtokake ing tanggal lelungan wiwitan saka bandara asal kang wis kasebut ing Kahanan saka Kreta.

Diwasa nduweni hak kanggo nindakake siji anak ing umur taun lawas sing bakal lelungan gratis tanpa dheweke dhewe jog.

NGATI-ati

Diwasa bakal duwe anak umur ing ing kangputeran dheweke sak njupuk-mati, pinuju, keturunan lan kebangkrutan.

Ana sawetara watesan bab nomer saka anak ing taun ing pesawat padha: ing CRJ — anak MAX.

Anak ing umur taun (warga saka Federasi rusia) sing diijini kanggo lelungan ing luar negeri ing sesuai karo aturan saka Federasi rusia. Ati-ATI: Fisik tantangan penumpang duwe hak kanggo nggawe keputusan ing lelungan kanthi online independen miturutdheweke fisikkondisi mental. Operator ora bakal tanggung jawab kanggo ing ngisor iki kategori penumpang ing cilik saka medical laka ing papan.

Travel Waiver (pangguna wangun) bakal rampung ing check-in

ELINGA: Cupet assessment saka penumpang kang kesehatan ngebentuk ancaman kanggo safety dheweke uga kanggo fellow penumpang lan kru anggota.»PRM»- (Wong karo Mobilitas Mindah) — wong kang mobilitas winates amarga fisik (sensori utawa motor, nemen utawa sak wentoro) butuh, wong dikenali judicially minangka sanggup, kena pengaruh dening cacat mental intelligence kelainan utawa ngalami kangelan ing keruangan orientasi, ing ngontrol prilaku, wong karo umur-related owah-owahan, lan wong kang status kesehatan mbutuhake support cocok lan Layanan Khusus kanggo kabutuhan tartamtu saka penumpang. Khusus perlu duwe hak kanggo penumpang layanan diklasifikasikaké dening standarisasi kode layanan International Association of Transportasi Udhara IATA (International Air Transport Association) minangka nderek: Pemandangan-pesawat noto dibutuhake kanggo nyedhiyani travel fisik tantangan penumpang. Sampeyan bisa hubungi kita ing kita kantor sales utawa dening telpon ora luwih saka jam sadurunge pesawat

Diboyong penumpang (dhaérah dipun tilar saka sembarang negara) lan penumpang sing gelem kanggo ngetik Negara kudu njaluk bali menyang titik departure. A Certificate saka Bali bakal digambar munggah dening panguwasa. Tiket bakal ditanggepi ing lemah saka Certificate saka Bali. Operator ora bakal tanggung jawab kanggo ing ngisor iki kategori penumpang. Penumpang kudu mbayar munggah bali tiket ingdheweke dhewe beyo.

Beya digunakake saka titik departure nonrefundable

Operator kanthi irah-irahan kanggo nggunakake sembarang jumlah mbayar dening penumpang utawa organisasi sing tuku tiket kanggo terakhir, minangka cocog beya jangkoan.

Gelem Entri Penumpang bakal liru Operator kanggo kabeh expenses njedhul metu saka kuwi kreta (kulawarga, akomodasi, transfer, tiket online lan sapiturute).

Ing bandara departure Premium -kelas Ekonomi penumpang bakal dicenthang-ing khusus ditetepake mejo. Premium -kelas Ekonomi penumpang sing pungkasan kanggo papan. Yen practicable Premium-kelas Ekonomi penumpang njaluk ing papan kapisah saka kelas ekonomi penumpang.

Ing bandara departure Premium -kelas Ekonomi penumpang bisa ana kanggo njupuk kauntungan saka lounge bisnis layanan (yen kasedhiya ing bandara).

Ing papan lan pesawat Premium -kelas Ekonomi penumpang sing kasedhiya karo kursi ing loro larik lan meningkat layanan kulawarga.

Yen practicable ing bandara saka panggonan khusus transportasi kasedhiya kanggo nggawa Premium-kelas Ekonomi penumpang ing terminal.

Lounge bisnis layanan ora kasedhiya kanggo premium-kelas ekonomi penumpang ing bandara saka panggonan. Marang penumpang’ rawuh ing transfer utawa titik transit padha bakal sedulor menyang terminal sarta ing papan sadurunge penumpang liyane. Ati-ATI: Bagasi gadhahanipun kanggo Transit utawa Transfer Penumpang bakal ditandhani karo tambahan sinyal tag.

Ing cilik saka pesenan ing kode-sambungan pesawat penumpang bakal dilaporake ing advance bab Operator operasi tartamtu pesawat.

Kanggo peserta penerbangan dilakokno karo liyane airlines, Operator isine dhewe tarif kanggo bagasi sangu lan layanan khusus.

Code-sambungan penerbangan sing kasebut karo loro utawa luwih kode loro-lorone ing penumpang kang tiket lan ing informasi papan ing bandara. Wong penting banget (VIP) wong nyekeli penting pemerintah, sosial, politik, utawa agama posisi lan njupuk kauntungan saka lengkap eksklusif hak istimewa saka Operator.

Operator pas wektune informs sawijining VIP penumpang lan wong nekani VIP bab departurewektu rawuh, ngewangi ing arep liwat bandara formalitas, karo mriksa-ing tata cara lan bagasi panyimpenan.

Layanan kanggo penumpang ing lounge kanggo pejabat lan duta kang VIP kasedhiya ing pambuka panjalukan saka pejabat.

VIP penumpang bakal teka ing bandara departure sadurunge check-in wektu nutup kanggo pesawat. Ing kasus tartamtu, miturut persetujuan pambuka karo Operator, mengko asrama kuwi penumpang punika admissible, nanging ing kasus ora luwih saka menit sadurunge wektu departure kasebut ing tiket.

VIP penumpang pass liwat kontrol keamanan ing duta resmi lounge. Yen ana ekstra titik pengawasan ing duta resmi lounge, VIP penumpang pass liwat kontrol keamanan ing salah siji saka poin sawise maringaken total aliran penumpang. Syarat kanggo diadegaké kontrol keamanan formalitas sing padha minangka wong-wong biasa kanggo penumpang.

Syarat kanggo diadegaké mriksa-ing formalitas kanggo VIP penumpang sing padha minangka wong-wong biasa kanggo penumpang.

Check-in wis applied ing VIP lounge

Saben piece saka bagasi wis ditandhani karo tambahan»VIP»sinyal tag.

Ing bandara saka panggonan penumpang lelungan liwat lounge kanggo pejabat lan tamuVIP lounge sing pisanan kanggo njaluk mati lan pesawat. Wakil saka Operator utawa sah agen meets penumpang ing papan lan nekani wong-wong mau kanggo VIP lounge. Bagasi ditandhani karo tambahan»VIP»sinyal tag bakal mati-dimuat page sadurunge liyane bagéyan bagasi