Kewarganegaraan hak-Hak lan Responsibilities



Kewarganegaraan umum thread sing nyambung kabeh Amerika

Dadi u

S. warga, sing banget bakal duwe swara ing carane kita bangsa wis diatur.

Kaputusan kanggo aplikasi wujud siji

Kewarganegaraan nawakake akeh keuntungan lan merata penting tanggung jawab. Dening nglamar, sampeyan sing nuduhake prasetya panjenengan kanggo negara iki lan kita wangun pamaréntahan. Ngisor sampeyan bakal nemokake sawetara hak-hak lan responsibilities sing kabeh warga kudu ngleksanani lan bab. Sawetara iki responsibilities sing sah dibutuhake saben warga, nanging kabeh sing penting kanggo njupuk sing Amerika tetep free lan makmur bangsa