KASUS PIDANA



KASUS PIDANA

Pre-produksi wiwit karo tataran wiwitan saka tindakan pidana.

Miturut artikel, alesan kanggo wiwitan saka tindakan pidana sing:

statement saka offence;

sukarela nyerah;

pesen ing sampurna utawa nyepakaké angkara, ditampa saka sumber liyane.

kaputusan Jaksa ing arah cocok bahan kanggo awak saka diselidiki pambuka kanggo kaputusan saka pitakonan ing tuntutan ukum pidana.

Ing basis kanggo penambah gairah saka cilik pidana ing ngarsane saka cekap data nuduhake pratandha saka angkara.

Ing sesuai karo prosedur criminal code, dipuntudhuh lan pemain duwe hak kanggo nliti bahan saka cilik pidana. Criminal prosedur law ngandhut ora pranata authorizing wong ing bab kang mungkasi tindakan, kanggo njaluk kenalan karo bahan cilik.

Penylametan suwé kanggo kasus pidana bakal mbukak saka tanggal saka bebendhu sadurungé, utawa entri menyang legal pasukan saka putusan saka acquittal, uga minangka résolusi (ngatur) ing mandap saka cilik.