ING CILIK ARBITRASI



ING CILIK ARBITRASI

Kabeh organisasi perlu layanan legal

Kanggo nyiapake persetujuan meets kapentingan organisasi kanggo ngumpulake utang, ngenali hak kepemilikan saka properti, kanggo mréntahaké kaputusan saka tax kantor, iki mung sampel dhaftar panjarwa masalah pinanggih ing karya saka sembarang organisasi.

Ana rong pilihan: kanggo ngrekrut pengacara ing negara organisasi utawa kanggo entuk manfaat saka legal outsourcing (layanan legal support kegiatan saka perusahaan).

Ing sawetara organisasi, iku kathah mung ora cukup duwe bathi kanggo nggawe nggunakake ing-house pitutur, lan nggunakake layanan larang hukum perusahaan.

Kajaba iku, paling ing-house pokrol arang nangani kasus ing pengadilan, tugas utama kanggo bisa karo komersial perjanjian, saran ing pegawe hubungan, sebagéyan perusahaan musuhan, lan apa iku arang banget staff agung lan tax hukum

Ing-house pitutur asring dikunci ing»tentrem»ing-farm aktivitas saka organisasi lan asring mung»wedi»utawa ayo kang mung ngomong»ora kaya»kanggo karya ing pengadilan.

Ing kahanan kaya mengkono iku liyane duwe bathi kanggo nggunakake layanan bisnis pengacara minangka iku wis sawetara kaluwihan:

kanggo jeksa agung kang fees ora perlu kanggo ngisi premi kanggo Dana pensiun lan ing Dana wajib medical insurance;

pengacara arbitrasi wis hak istimewa kanggo ngreksa agung-klien hak istimewa (a pengacara ora bisa dirilis saka kewajiban pump profesional dening klien, pengacara kang pump bakal sembarang informasi disambungake karo rendering pitulungan legal dening pengacara kanggo klien kang, pengacara ora bisa nyebabake lan interogasi minangka seksi bab kahanan sing dadi dikenal kanggo wong ing sambungan karo mréntahaké kanggo wong kanggo pitulungan legal utawa ing sambungan karo sawijining panentu, nagara profesional pump absolute prioritas kanggo pengacara,periode pump ora winates ing wektu);

ing pengadilan, ing tangan liyane iku bisa kanggo waras dianggo biaya lan fees agung ing arbitrasi sing, ing cilik saka in-house pitutur ora bisa;

adiluhung yen Sampeyan sing dituduhake dening pitutur ing arbitrasi kasus.

Ora supaya adoh lan wektu nalika aturan bakal ngenalaken supaya disebut-pengacara kang monopoli, sing anduweni hak kanggo makili klien ing pengadilan bakal duwe penasehat ukum ing kasus arbitrasi.

Ana uga kahanan, utamané nalika konflik ana ing antarane pemegang saham (peserta), nalika diskusi saka perusahaan regejegan ing tim saka organisasi iku arang banget undesirable, lan ana perlu kanggo ndherek pihak katelu spesialis ing lapangan law, contone, padha bisa dadi pengacara arbitrasi.

Lan mesthi luwih murah kanggo hubungi pengacara ing arbitrasi kasus saka kanggo tetep ing-house pengacara cilik kanggo perusahaan utawa individu sing hebat.

Tumindak cilik ing pengadilan dening pitutur ing arbitrasi kasus kalebu:

analisis saka kahanan lan dokumen ing referensi kanggo reachability saka klien gol;

preparation saka sawetara pembangunan cara;

pembangunan saka rencana tumindak gumantung ing acara, pengadilan pancasan, tumindak mungsuh lan maksud saka klien;

karya karo evidentiary basis kanggo nambah klien posisi;

preparation saka pleadings kanggo pengajuan kanggo pengadilan;

perwakilan ing pengadilan