HUKUM PERUSAHAAN



PERUSAHAAN LEGAL

«TENAN HUKUM»sing nyedhiyani layanan legal saka januari

TENAN HUKUM nyedhiyani layanan legal kanggo èntitas legal lan individu, lengkap support legal saka klien bisnis utawa individu proyèk bisnis.

Menehi consulting layanan lan dhukungan lengkap saka kabeh jinis saka transaksi

Ngleksanakake riset legal, kalebu preparation saka pakar panemu ing macem-macem legal masalah, kalebu assessment bisnis lan property risiko.

Antarane klien saka TENAN HUKUM kalebu bisnis construction, transportasi, panyulingan, perdagangan, lan institusi ilmiah lan organisasi. Fitur saka layanan legal ana kanggo legal èntitas kerumitan pendekatan kanggo saben klien.

Salah siji saka aktivitas saka TENAN HUKUM kanggo nyedhiyani layanan Advisory related kanggo implementasine saka tartamtu perusahaan, lan uga nggawe legal struktur bisnis minangka wutuh.

Klien sing kasedhiya ing pangayoman saka kapentingan saka pihak sing nduweni marang sah dijupuk.

TENAN HUKUM wis nambah ekstensif pengalaman ing pengadilan musuhan related kanggo aktivitas bisnis

Klien sing ana ing trampil preparation saka posisi legal lan perwakilan saka kapentingan ing pengadilan arbitrasi saka sembarang kayata.

Specialists saka TENAN HUKUM makili klien ing macem-macem jinis musuhan, kalebu musuhan nglibatno real estate, tanah, rental kewajiban, musuhan antarane peserta saka èntitas bisnis, tax lan bisnis liyane musuhan