GARIS



BAR

Tatanan ing basis saka konstituensi dokumen, Charter lan kontrak rampung dening ngedekke sawijining

Padha sing naleni ing kabeh anggota Dewan.

Ngedekke lan anggota saka garis uga mung wong-wong kang pokrol informasi klebu ing daerah pendaptaran

Property lan dana nyumbang dening ngedekke minangka panganggo kagungane kanggo organisasi hak kepemilikan.

Jahwéh, Papan lan Papan Anggota ora jawaban kanggo kewajiban saben liyane.

Bar Association entitas legal, wis sawijining Bank akun, segel, perangko, letterhead karo alamat lan jeneng perusahaan. Bar Association ora bisa diowahi ing sembarang komersial utawa non-komersial organisasi, liyane saka minangka transformasi ing kantor hukum.

Langkah paling penting ing nggawe bar Association iku sawijining negara pendhaftaran. Kanggo njaluk iku, sampeyan kudu ngirim bar Association kedhaftar huruf karo kabar saka panyiapan, informasi bab ngedekke, jog Papan, ngleksanani saka telpon, email lan liyane komunikasi antarane garis Dewan lan Papan, lan muwuhi notarized salinan saka Piagam bar Association lan Memorandum saka Asosiasi.

Piagam kudu ngemot:

jeneng lan lokasi Collegium saka penasehat ukum;

obyek lan tujuan organisasi;

sumber tatanan saka properti saka College lan pituduh saka sawijining nggunakake;

manajemen Papan lan informasi babagan sawijining cabang;

prosedur kanggo reorganisasi lan liquidation saka Asosiasi;

supaya introduksi menyang Charter saka owah-owahan lan tambahan