FREE SEPINDAH LEGAL



FREE SEPINDAH LEGAL

Free sepindah legal ing wangun legal rembugan ing lisan lan ditulis wangun, pokrol sing peserta saka negara sistem legal free sepindah, lan nggawe munggah kanggo wong-wong mau aplikasi, keluhan, pandonga lan dokumen legal ing kasus ing ngisor iki:

) kesimpulan, amandemen, mandap, invalidation transaksi real estate, negara pendhaftaran hak kanggo property immovable lan transaksi karo iku (ing cilik apartemen, apartemen omah utawa bagean sing sing mung latar warga lan kulawarga);

) pangenalan saka tengen kanggo latar, amal latar wonten ing kontrak sosial hiring, kontrak saka hiring saka latar dimaksudaké kanggo wewangunan saka anak-anak yatim piatu lan anak kiwa tanpa care parental, wong saka ing antarane anak-anak yatim piatu lan anak kiwa tanpa care parental, pembatalan lan mandap kontrak sosial hiring saka latar, eviction saka latar (ing cilik apartemen, apartemen omah utawa bagean sing sing mung latar warga lan kulawarga), pembatalan lan mandap saka tenancy persetujuan,dimaksudaké kanggo anak-anak yatim piatu lan anak kiwa tanpa care parental, wong saka ing antarane anak-anak yatim piatu lan anak kiwa tanpa care parental, eviction saka ngandika latar;

) acceptance lan penylametan saka hak kepemilikan tanah plot, tengen permanen (terusan) nggunakake lan tengen saka umur inheritable milik saka tanah plot (ing kasus ing disputable tanah plot utawa sawijining bagéan sing bisa nemokake omah utawa bagéan saka iku, kang mung omah latar warga lan kulawarga);

) pangayoman saka hak-hak konsumen (ing panentu layanan umum);

) gagal saka juragan kanggo nganakke buruh kontrak ing nglanggar njamin ditetepake dening Buruh kode, reinstatement, recovery saka income, kalebu kanggo periode dipeksa anané, ganti rugi kanggo moral karusakan sing disebabake dening kabeh tumindak (utawa inaction) saka juragan;

) pangenalan saka warga nganggur lan panyiapan saka pengangguran keuntungan;

) kerusakan disebabake dening pati saka breadwinner, bundhas utawa karusakan saka kesehatan disambungake karo buruh kegiatan utawa darurat;

) panentu saka ngukur saka support sosial, rendering kanggo mlarat warga negara pitulungan sosial, panentu saka tunjangan kanggo pembayaran saka latar lan keperluan;

) janjian, recalculation lan pembayaran pensiun kanggo umur, cacat pensiun lan slamet keuntungan, kanggo keuntungan sak wentoro cacat, ibu, pengangguran ing sambungan karo buruh bundhas utawa penyakit komunikasi, jumlah bongkahan kanggo anak lair, saben wulan tunjangan kanggo care anak, sosial entuk manfaat kanggo kakubur;

) panyiapan lan contestation saka paternity (ibu), alimony;

) adoption, ditahan utawa guardianship liwat anak-anak yatim piatu lan anak kiwa tanpa care parental, ing kesimpulan saka persetujuan ing implementasine saka ditahan utawa guardianship saka bocah-bocah kuwi;

) pangayoman saka hak-hak lan kapentingan sing sah ing anak yatim piatu lan anak kiwa tanpa care parental, wong saka ing antarane anak-anak yatim piatu lan anak kiwa tanpa care parental;

) papan pemulihan saka korban politik repressions;

) watesan legal kapasitas;

) mréntahaké saka pelanggaran hak-hak lan kabebasan-kabebasan saka warga ing rendering kejiwaan bantuan;

) medical-sosial ujian lan papan pemulihan saka invalids;

) bandhing ing pengadilan saka tumindak saka panguwasa negara, search poto-pamaréntah badan lan pejabat;

) pemugaran saka hak properti, moral hak nerak minangka asil saka kahanan darurat, mbalekake saka kerusakan disebabake kahanan darurat