FREE SARAN LEGAL ONLINE



FREE SARAN LEGAL ONLINE

Kita tenan hukum menehi free saran legal online, pengacara: a pengacara pidana (pertahanan ing pengadilan lan ing diselidiki pambuka dening polisi, Jaksa kang kantor), sipil litigator, pengacara kanggo Urusan ekonomi, pitutur ing prakara administratif, nyuwun pengacara

Layanan Legal: perwakilan ing pengadilan ing kasus sipil, pengadilan ing pengadilan commercial, perwakilan ing pengadilan ing kasus administratif, perwakilan ing kulawarga pengadilan, pengadilan ing pengadilan appeals.Layanan Legal kanggo gratis saka kegiatan wirausaha ing kutha kita: bisnis pendhaftaran, pendhaftaran TENAN, pendhaftaran perusahaan, pendhaftaran saka PAJEK, pendhaftaran saka amandemen kanggo Piagam TENAN, pendhaftaran saka owah-owahan ing ibukutha nuduhake, pendhaftaran saka owah-owahan legal alamat perusahaan, owah-owahan saka Direktur, pendhaftaran saka owah-owahan ing komposisi saka ngedekke TENAN.

Layanan Legal ing liquidation bisnis: mandap saka aktivitas bisnis — liquidation saka perusahaan, liquidation perusahaan, liquidation.Legal saran: saran legal dening telpon, saran telpon, free saran legal online lan dening telpon

Kontrak: panyusunan saka persetujuan silihan, persetujuan lease, panyusunan kontrak saka advertisement, panyusunan saka kontrak ing transfer enggo bareng ing estate ing pembayaran saka alimony, panyusunan kontrak, panyusunan marriage kontrak, drafting kontrak kanggo panentu saka layanan.Preparation saka dokumen pengadilan: panyusunan pleadings, panyusunan kabotan kanggo usulan, panyusunan statement saka nimbali, drafting mréntahaké, preparation saka kabotan ing mréntahaké, panyusunan saka kabotan kanggo complaint, panyusunan keluhan menyang pengadilan Eropah saka human rights.

Legal support bisnis: konsultasi ing masalah bisnis, partisipasi ing rembugan, assessment risiko legal ing transaksi, panyusunan lan maneh saka kontrak, pangayoman saka bisnis sak pemriksaan dening negara panguwasa peraturan, kanggo nglindhungi bisnis ing pengadilan.Legal support transaksi real estate: bisnis, resiko analisis, legal ujian saka judhul dokumen nentokake optimal wangun legal saka transaksi, resiko legal abang, support kanggo agensi real estate lan notaris