FREE SARAN LEGAL



FREE AGUNG REMBUGAN

Padha bener saka»free»layanan legal. Tenan hukum kabuka kanggo tujuan tunggal nggawe mediawiki lan malah ing wong-wong kasus langka nalika pokrol sing siap kanggo nyedhiyani free pitulungan legal metu saka altruistic alasan, hukum ing bar Association strictly ngawisi nggunakake iki kasunyatan minangka iklan.

Mulane iku ora ngageti sing mayoritas iklan, melak-melak janjeni kanggo»free pitulungan legal»utawa»full support legal», sing paling umum apus, lan scammers.

Ana, mesthi, macem-macem amal lan organisasi non-profit sing bisa nyedhiyani tartamtu pitulungan ing prakara sing ana hubungane kanggo sing inti aktivitas, nanging sing paling saka wong-wong mau sing ora bisa kanggo njaga cekap staff dilisensi pengacara kanggo kabeh wong-wong ing perlu.

Mulane, ing paling kasus, organisasi kuwi bisa kanggo nyedhiyani mung utami saran legal saka alam Umum