FREE PITULUNGAN SAKA PENGACARA



FREE PITULUNGAN SAKA PENGACARA

Free sepindah legal dipérang dadi utami (konsultasi, penjelasan kanggo warga ing hak-hak lan kemungkinan saka pangayoman) lan sekunder (pangayoman ing pengadilan, makili kapentingan wong kanthi irah-irahan kanggo free secondary sepindah legal ing pengadilan, liyane negara badan, pemerintah lokal badan, sadurunge wong liyane, preparation saka prosedural dokumen, etc.).Miturut Hukum free secondary sepindah legal kasedhiya kanggo kabeh hukum kategori tartamtu saka individu: miskin, anak-anak yatim piatu lan anak sangsoro saka care parental, pengungsi, para veteran perang, anggota saka kulawargané tiba combatants, rehabilitated lan wong kanggo kang pengadilan wis considering watesan saka kapasitas sipil utawa mental kesehatan care ing compulsion.Kategori iki saka wong sing, yen perlu, kanggo njupuk free pitulungan saka pengacara makili kapentingan ing sipil lan administratif pengadilan.

Negara duit layanan saka pengacara sing bakal defend kapentingan warga.

Jaminan saka tengen kanggo free sepindah legal, Madegé lan negara njamin ditemtokake dening Hukum

Free secondary sepindah legal, negara njamin, kang kanggo nggawe witjaksono kesempatan kanggo akses wong kanggo kaadilan