FREE PITULUNGAN



FREE BANTUAN

Free pitulungan legal — pitulungan legal dijamin dening negara lan kanthi utawa sebagian kasedhiya ing beyo saka anggaran Negara, search modal lan sumber liyane.

Free sepindah legal dipérang dadi rong jinis: free utami sepindah legal lan video secondary sepindah legal.

Free utami sepindah legal, negara njamin, kang kanggo ngandhani wong saka hak-hak lan kabebasan-kabebasan, prosedur sing implementasine, recovery ing cilik saka nglanggar lan prosedur kanggo narik kawigaten marang pancasan, tumindak utawa omission badan negara daya, badan search poto-pamaréntah, pejabat lan perwira.

Wau, ing utami free sepindah legal sampeyan bisa njaluk free saran legal lan masalah liyane, penjelasan saka aturan lan supaya ing.

Free secondary sepindah legal, negara njamin, kang kanggo nggawe witjaksono kesempatan kanggo akses wong kanggo kaadilan.

Free secondary sepindah legal kalebu kuwi jinis saka layanan legal:

) pangayoman saka kapentingan dipuntudhuh, didakwa, ing tindakan pidana;

) pangayoman saka kapentingan wong ing nggawa wong tanggung jawab administratif;

) makili kapentingan wong ing pengadilan, liyane negara badan, pemerintah lokal badan, sadurunge wong liyane;

) preparation saka prosedural dokumen (aplikasi, claims, keluhan, appeals, gerakan lan supaya ing).

Wau, ing framework saka secondary free sepindah legal sampeyan bisa diwenehi free akses kanggo kaadilan, kanggo njaluk free legal pitutur ing pengadilan kanggo makili kapentingan, bakal free saka prosedural dokumen, claims, etc