free negara legal saran



FREE STATE SARAN LEGAL

Free state saran legal melu informasi individu bab isi saka hak-hak lan prosedur kanggo menehi implementasine, lan kanggo nyegah cocog wektu lan expenses financial entitas kanggo layanan pribadi pokrol.

Free negara legal saran kalebu kuwi jinis saka layanan legal:

Panentu informasi hukum;

Panentu saka konsultasi lan penjelasan ing masalah legal;

Preparation saka aplikasi, keluhan lan dokumen legal (kajaba dokumen saka prosedural alam);

Pitulungan ing njupuk wong akses secondary pitulungan legal lan mediasi (pihak katelu pitulungan ing pemukiman tentrem musuhan).

Organisasi free saran legal nggawe kesempatan kanggo bebas lan ing lingkungan nyaman kanggo njaluk terjangkau lan free rembugan karo qualified pengacara, kanggo mangerteni sing hak-hak lan kabebasan-kabebasan lan kanggo nyegah pelanggaran hak-hak lan jalaran

Sepindah Legal menehi wong kapercayan, kawruh lan pangerten saka carane kanggo tumindak ing macem-macem kahanan