FREE LEGAL BANTUAN



FREE PITULUNGAN LEGAL

Panentu saka free sepindah legal kudu adhedhasar prinsip kuwi minangka objectivity, impartiality, timeliness, podo warga ‘ akses kanggo pitulungan lan rahasia ing sawijining panentu.

Peserta ing sistem umum saka free sepindah legal sing Eksekutif panguwasa lan sing sambetaken kaliyan institusi, Eksekutif panguwasa saka konstituensi èntitas, pamaréntah legal kantor, pengacara lan notaris. Ing sesuai karo hukum badan Eksekutif daya saka wilayah arep kanggo netepake apa padha negara legal Biro utawa kanggo ndherek panentu saka free sepindah legal pokrol. Lagi dirancang kanggo nemtokake jumlah lan prosedur saka bayaran saka pengacara lan rugi saka expenses sing ing rendering free sepindah legal.