DIWENEHI SARAN LEGAL



DIWENEHI SARAN LEGAL

Biaya saka rembugan ing kita kantor – saka €150. Rega saka saran legal ora ngluwihi rata-rata ing pasar saka layanan legal. Ing cilik saka persetujuan karo kita kanggo tumindak cilik, legal saran sing gratis.

Saran Legal wis mbayar ing rega ditemtokake individu, sawise nampa pokrol kita perusahaan karo kabeh data perlu kanggo menehi definisi.

Data dijupuk bakal katahan minangka informasi rahasia, kasedhiya kanggo nomer winates saka specialists lan digunakake kanggo siji waé, namung kanggo ngira-ngira karya.

Lisan saran legal, minangka aturan, iku salah siji pitakonan jawaban kanggo kang mbutuhake ora luwih saka 1 jam. Biaya ditulis rembugan wis ditemtokake ing saben cilik adhedhasar ing kerumitan saka pitakonan utawa alam saka masalah, deadline saka siji rong dina apa saka tanggal saka kontrak, lan pambayaran.

Rega gumantung ing kerumitan saka jeksa agung bisa ngetokake, ing wangun pengajuan (langsung, standar ditulis utawa rinci nulis – iku ditemtokake bebarengan karo klien), nomer pitakonan, watesan wektu ing kang Sampeyan perlu kanggo njaluk saran, minangka uga minangka wujud liyane fitur.

Legal perusahaan nawakake layanan tambahan – ing departure saka pengacara kanggo lisan tumindak konsultasi ing masalah legal, uga kanggo nampa informasi lan dokumen yen perlu.

Layanan melu ing departure saka pengacara kanggo kantor, ngarep, etc. d. Layanan iki ora sawijining. Departure saka pengacara ing Walanda klebu ing biaya legal saran. Departure saka pengacara njaba Walanda wis ora klebu ing biaya saka layanan consulting lan gumantung ing kadohan.