Carane kanggo njaluk salinan saka Divorce Supaya, Certificate Divorce utawa liyane pengadilan document — Ministry of Attorney General



Supaya diwenehi salinan saka dokumen iki, sampeyan kudu njaluk wong-wong mau saka pengadilan kantor ngendi kasus iki diwiwiti. Yen sampeyan lagi biso kanggo rawuh ing wong, sampeyan bisa takon wakil kanggo rawuh ing atas utawa sampeyan bisa nulis kanggo kantor pengadilan. Sampeyan bisa pengin kanggo nelpon kantor pengadilan ing advance kanggo takon bab sembarang-langkah sing perlu supaya diwenehi dokumen.

wis kebak supaya diwenehi Certificate Divorce. Salinan saka anak support supaya sing dhuwur marang panyuwunan ing kantor pengadilan ngendi pengadilan file wis dumunung. Wigati nanging sing CRDP mung bisa nyedhiyani sampeyan karo divorce pendaptaran nomer lan ora duwe salinan saka divorce sertifikat. Dokumentasi kanggo pegatan sing padha diwenehake ing Ontario sadurunge bisa dipikolehi saka Arsip Ontario. Arsip staff bakal mbutuhake taun divorce iki diwenehake, pengadilan lokasi lan pengadilan file nomer. Yen sampeyan ora duwe informasi sing, sampeyan kudu ngontak kantor pengadilan utawa Tengah Pendaptaran saka Tindakan Divorce