BANTUAN SAKA KULAWARGA PENGACARA



BANTUAN KULAWARGA PENGACARA

Dhasar legal undhang-undhang kang ngatur kulawarga inggih punika Kulawarga Kode. Kang utama hukum marang kang macem-macem pengacara lan pengacara ing mbelo kapentingan saka klien.

Kulawarga pengacara utawa agung punika perlu nalika ana jinis ing ngisor iki musuhan kulawarga:

asli saka marriage lan kulawarga hubungan saka pasangan bojo;

njedhul metu saka sesambetan legal «pasangan bojo lan anak-anak»;

liyane musuhan kulawarga.