Bali Tax — Amerika Serikat



Tax ngasilake ing Amerika Serikat sing laporan ngajokake karo Internal Revenue Service (IRS) utawa karo negara utawa search tax koleksi agency (California Franchise Tax Papan, contone) ngemot informasi digunakake kanggo ngetung income tax utawa pajak. Tax ngasilake sing umume disiapake nggunakake formulir diwènèhaké dening IRS utawa liyane ditrapake taxing panguwasa. Ing Internal Revenue Kode ngasilake bisa diklasifikasikaké minangka salah siji ngasilake tax utawa informasi ngasilake, senadyan istilah ‘tax bali’ kadhangkala dipigunakaké kanggo njlèntrèhaké loro jinis ngasilake ing pangertèn sing godhongé amba. Tax ngasilake, ing sempit pangertèn, ana lapuran saka tax ayahan lan pembayaran, asring kalebu informasi financial digunakake kanggo ngétung tax. Banget umum federal tax wangun IRS Wangun. Tax bali menehi informasi supaya pajak panguwasa bisa mriksa ing seng mbayar pajek kang petungan utawa bisa nemtokake jumlah tax duwe utang yen seng mbayar pajek iku ora dibutuhake kanggo ngetung jumlah sing. Ing kontras, lan informasi bali punika pranyatan dening sawetara wong, kayata pihak katelu, nyediakake ekonomi informasi babagan siji utawa luwih potensial bayar pajek. Informasi ngasilake laporan digunakake kanggo ngirimaken informasi babagan income, kuitansi utawa prakara liyane sing uga mengaruhi tax ayahan. Contone, Wangun W- lan Wangun sing digunakake kanggo laporan ing jumlah income sing juragan, contractor sawijining, broker, utawa liyane payer kebayar kanggo seng mbayar pajek. A perusahaan, juragan, utawa partai kang wis mbayar income (utawa, ing sawetara kasus, neruske sing bisa pungkasanipun kagelar bakal ditemtokake ora kanggo dadi income) kanggo seng mbayar pajek iku dibutuhake kanggo file ditrapake informasi bali langsung karo IRS. Salinan informasi bali uga dikirim langsung menyang payee. Tata cara iki ngaktifake IRS kanggo nggawe akal manawa bayar pajek laporan income bener. Ing Amerika Serikat, kang bayar pajek bisa ngajukake dibenakake bali karo Internal Revenue Service kanggo mbenerake kasalahan kacarita ing sadurungé income tax bali. Biasane, seng mbayar pajek ora perlu kanggo file sawijining dibenakake bali utawa yen dheweke wis math kasalahan minangka IRS bakal nggawe corrections perlu. Kanggo individu, dibenakake ngasilake sing diajukake nggunakake Wangun X, Dibenakake US. Tax Income Individu Bali. Ing sawetara kasus, wajib pajak bisa nggunakake Wangun, contone, kanggo nggawa bali Operasi Net Mundhut kanggo sadurunge tax wektu. Wangun iku umume diproses akeh luwih cepet saka Wangun X. Ing pakaryan babagan penyimpanan file saka Federal tax ngasilake dibutuhake ing USA C. § lan USA C. §. Individu sing nampa luwih saka kukumipun jumlah minimal saka income reged kudu file. Standar S. individu bali tax punika Wangun. Ana sawetara variasi saka wangun iki, kayata EZ lan A, uga akeh tambahan formulir. USA warga lan warga sing éling income reged ing keluwihan saka jumlah kasebut (diatur tahunan kanggo inflasi) sing dibutuhaké déning hukum kanggo file Federal tax income ngasilake (lan isih mbayar pajak income yen ditrapake). Reged income kalebu paling jinis saka income preduli saka apa income mengkene saka bisnis sah. Income saka advertisement saka obatan ilegal, contone, wis keno pajek. Akeh kriminal, kayata Al Capone, sing indicted ora mung kanggo non-tax kadurjanan, nanging gagal kanggo file Federal tax income ngasilake (lan mbayar pajak income). IRS sok-sok wis katon ‘Kalima Amandemen’ ngasilake saka wong-wong sing kanthi laporan taunan income lan hukuman tax nanging nolak kanggo mbukak sumber dana ing latar sing kuwi statement bakal kathah kanggo nyangkutake individu. Akeh Amerika golek proses isi metu formulir tax luwih onerous saka mbayar pajak piyambak. Akeh perusahaan kurban gratis lan sing mbayar opsi kanggo ngurangi siluman pegawe melu ing nyepakaké siji tax bali. Seng mbayar pajek sing ketemu kesalahan ing sadurunge diajukake individu income tax bali file bisa mbenerake karo Wangun X. Taunan deadline kanggo file siji Federal tax income individu bali April. IRS dhaptar cara kanggo kang Tax Dina ora tindakake standar iki deadline. Bali sing sering dipun kirim kanggo IRS pas wektune diajukake yen iku wis dikirim ing utawa sadurunge tanggal amarga, sing April, nanging wis lengkap kanggo April kanggo Tax Mangsa kang taun tanggalan. Bali karo u. S. tukang pos, kang wis dikirim sawise tanggal amarga, dianggep pas wektune diajukake yen:- tanggal tukang pos iku ora luwih saka tanggal amarga — bali mlaku ono — bali wis tepat pos. Pas wektune pakaryan babagan penyimpanan file, pas wektune mailing aturan mbutuhake sing bali dadi postmarked ing diwènèhaké pakaryan babagan penyimpanan file ing wektu. Mangkono, individu bali postmarked April lan ditampa ing April dianggep diajukake ing April. Bali dikirim dening ditetepake pribadi operator pas wektune yen operator tandha utawa ngrekam bali ora luwih saka tanggal amarga saka bali. IRS bisa ngrancang pribadi operator yen operator:- kasedhiya kanggo masyarakat umum — minangka pas wektune lan dipercaya minangka u. S. kelas kapisan mail — cathetan tanggal ing kang ing paket iki diwenehi kanggo iku kanggo pangiriman — nglegakake kondisi liyane. IRS wis dikenali DHL Express, Federal Express, lan Amerika Bingkisan Layanan ditetepake minangka pelaku usaha. Bali dikirim dening liya liyane saka US mail utawa ditetepake pribadi operator kudu bakal dikirim menyang cocok IRS kantor ing utawa sadurunge tanggal amarga kanggo dadi pas wektune. Lan elektronik-diajukake bali karo pas wektune elektronik tukang pos pas wektune diajukake, kasedhiya yen bali diajukake ing ing proses diwènèhaké kanggo elektronik ngasilake. Elektronik tukang pos rekaman saka tanggal lan wektu, ing seng mbayar pajek kang zona wektu, sing sah elektronik bali pemancar ditampa e-diajukake document ing sawijining sistem inang. Bali Tax hukum umume nglarang pambocoran saka sembarang informasi padha ing negara tax bali. Uga, pamaréntah federal uga ora (karo tartamtu seng) nyampekano informasi tax bali informasi tanpa file kang idin, lan saben agensi federal uga winates ing carane bisa nuduhake informasi karo agensi federal. Sok-sok wis ana efforts ing Congress kanggo mbutuhake tax ngasilake kanggo dadi mbukak kanggo umum pengawasan. Contone, para pejabat senat Robert M. La Follette lan George W. Norris didhukung aturan kuwi, ditrapake kanggo loro individu lan perusahaan ngasilake, lan pambocoran umum kanggo sugih wajib pajak iki dibutuhake saka. Calon presiden kudu kadhangkala tanpo pekso dirilis sing tax ngasilake. Populer tax preparation lunak kalebu TaxSlayer, UNDHANG Tax, H R Pemblokiran ing Ngarep (biyèné Tax Cut), lan TurboTax. Ing sawetara negara, tax agensi menehi prefilled bali kanggo streamline proses, nanging Amerika Serikat wis gagal kanggo nganggo teknologi iki minangka sawise lobbying dening preparation tax perusahaan kaya Intuit. Padha pembaharuan iki gagal ngupados ing California, sawise pilot dikenal minangka Siap Bali.

Income Tax Bali kanggo Estates lan Percados (lan sadurunge taun, iki dikenal minangka ‘u. S. Fiduciary Income Tax Bali’) Wangun, S. Bali saka Kemitraan Income (kanggo taun lan sadurunge taun, iki dikenal minangka ‘u. S. Kemitraan Bali saka Income’) (informasi bali)