Aturan saka momotan transportasi Uzbekistan airways



Entri Uzbekistan menyang pasar donya iki diiringi dening perkembangan kanthi cepet saka jaringan komunikasi, kalebu penerbangan. Asia tengah kang maskapai paling gedhé Uzbekistan Airways wis nyoba kanggo nggawe lengkap nggunakake sarujuk posisi geopolitik saka negara ing persimpangan saka rute ngubungaké Eropah karo Asia Kidul-Wétan.

Loro saka sing paling gedhé bandara saka Tashkent lan Naoi sing hub bandara kanggo Uzbekistan Airways. We offer transportasi kargo ing kargo kompartemen penumpang pesawat mabur ing rutin, lan penerbangan Charter ing sembarang arah ing Boeing ER kargo aircrafts. Kita uga nindakake transportasi barang ing jadwal penerbangan ing Boeing ER kargo aircrafts liwat Naoi, bandara, kang wis kabuka sawijining lawang kanggo donya bisnis ing taun.

minangka internasional intermodal tengah logistics nyambungake utama logistik pusat saka Eropah lan Asia

Kanggo pas wektune pengiriman ing optimal nggunakake saka kapasitas digawe grup kanggo pesenan cargoes. Mbebayani cargoes sing produk utawa bahan kimia sing bisa nuduhke resiko pinunjul kanggo kesehatan, safety utawa property nalika diangkut dening udara, lan kang diklasifikasikaké diatur dening IATA ing transportasi barang mbebayani. Contone, paint, es garing, batre, otomotif, lan sapiturute, sing diatur minangka barang mbebayani kanggo transportasi udhara. Kanggo safety saka transportasi udhara, shipper kudu mesthekake yen produk utawa bahan kimia sing mlaku dikenali, klasifikasi, rangkep, ditandhani, labeled lan nyathet ing sesuai karo ICAO Technical instruksi lan IATA DGR. Miturut aturan saka maskapai pesenan saka kargo bakal kaleksanan ora sadurungé saka dina lan ora luwih saka dina sadurunge ngrancang departure