Apa Bagean Apartemen. Apartemen Guide



Aku salah siji saka wong-wong sing akeh lucked menyang sandi saiki apartemen ing mung wektu tengen. Ana bukaan lan aku iki looking, supaya iku ana temenan match digawe ing swarga. Aku ing banget panas tetanggan ing gulu saka alas lan ndhuweni lan nyewakake kene iku gampang dolar saben sasi — nanging ora kanggo kula. Sing kabeh thanks kanggo bab sethitik dikenal minangka Bagean omah, nggawe gedhe omah kasedhiya ing terjangkau saben wulan sewo. Ateges, Bagean kredit tax punika terjangkau omah rental program sing bisa duwe sawetara beda irah-irahan. Iku uga umum diarani minangka»tax omah kredit program»utawa»omah sedheng income tax kredit.»Ing federal tax kode, program iki ngidini tukang lan gawe sing nyedhiyani omah terjangkau kanggo nampa federal tax kredit. Supaya kanggo nampa kredit, gawe setuju kanggo njaga situs aman lan prayoga kawontenan, plus njaga income lan nyewa watesan nalika padha nampa kredit. Nalika ana tartamtu nduweni hak syarat sing kudu ketemu kanggo loro program, ing program sing mesthi beda-beda. Bagean situs wis sewo sing katutup ing tetep jumlah lan kalebu keperluan sing penduduk kang tanggung jawab. Déné ing Bagean situs rent adhedhasar apa wae saka tenant kang income lan punapa mawon kiwa iku mbiayai déning pamaréntah federal.

Sing gumantung ing lokasi, minangka income watesan beda-beda dening saben kutha. Departemen Omah lan Urban ing saben negara nemtokake maksimum income diijini kanggo saben kabupaten, kutha, lan wilayah metropolitan utama. Sawise ngajokake income informasi, sampeyan bakal duwe kanggo nyedhiyani plethora informasi babagan aset. Kita lagi ngomong bab sembarang kombinasi saka ing ngisor iki: mriksa akun, tabungan akun, akun leren, lan sejatine sembarang tipe saka bank akun sampeyan bisa duwe. Padha arep ngerti bab saben bondho sampeyan uga bisa duwe akses kanggo. Padha malah bakal takon bab sembarang pusaka utawa dateng dana dhuwit, alimony, beasiswa, awis sing duwe ing tangan, lan bakal padha arep nampa verifikasi saka juragan bab carane akeh sing nggawe. Bakal disiapake kanggo isi metu akèh dokumen munggah ngarep lan saben taun sawise sing pengin kanggo nganyarake lease. Tetep wonten ing pikiran sing beda ing program bisa duwe pangarepan beda gumantung ing syarat-syarat tartamtu lan perjanjian antarane juragan lan ing u. S. Departemen Omah lan Urban Development (HUD).

Ing sandi pengalaman, keuntungan wis apik

Kene sawetara saka favorit bagean saka Bagean property: Looking for terjangkau apartemen kadhangkala bisa ora ngepenakke, nanging aja ragu-ragu kanggo dig menyang kredit tax opsi kanggo nemokake apa sing lagi looking for. Yen sampeyan mikir sampeyan bakal nduweni, nimbang looking watara masyarakat kanggo Bagean property sing bisa pas karo kabutuhan