AGUNG SIPIL CILIK



PENGACARA SIPIL CILIK

Sipil kasus — kasus pengadilan njedhul saka sawetara saka sudhut legal — sah miturut ukum, administratif, financial, tanah, sipil, pegawe, omah lan mesthi kulawarga nggowo pengaruh kanggo hak-hak lan kapentingan sing sah saka warga lan èntitas legal.

Masalah njedhul sak implementasine saka warga lan organisasi saka hak-hak lan responsibilities, lan ing sawetara kasus mbutuhake melu-melu lan nggawe pancasan daya tartamtu organ.

Perwakilan saka klien kapentingan minangka penggugat, didakwa, pihak katelu saka nyepakaké lan pakaryan babagan penyimpanan file kabotan wae ing pratelan sadurunge eksekusi saka paukuman ing:

omah musuhan (eviction mriksa, pembatalan saka privatisasi, definisi nggunakake apartemen, omah omah, lsp.);

musuhan bab hak kepemilikan, kalebu prosedur pusaka;

musuhan karo bank-bank (a ngurangi ing kapentingan ing kredit persetujuan, tinolak kanggo bali celengan, lan sapiturute);

musuhan kulawarga (divorce, anak support, divisi saka properti perkawinan, netepake urutan saka partisipasi ing upbringing anak, nyabut hak-hak parental, lsp.);

musuhan ing pangayoman saka moral hak-hak (pangayoman saka kaurmatan lan kamulyan, bisnis reputasi, hak cipta, lan sapiturute);

pegawe musuhan (reinstatement, pembayaran saka bali bayaran, lan sapiturute)