AGUNG LAYANAN PRICES



LAYANAN AGUNG TARIF

Ing dina saka employment saka pengacara nuduhake wektu sajrone siji tanggalan dina, nalika agung performs tartamtu instruction saka principal, preduli saka nyata dadi kang karya.

Ing panentu saka pengacara sepindah legal ing akhir minggu lan preian, uga nyediakake pitulungan legal related kanggo departure saka pengacara ing liyane lokalitas mbayar ora kurang saka kaping pindho jumlah.

Nalika nyediakake pitulungan legal related kanggo departure saka pengacara saka lokasi liyane, pembayaran saka lelungan lan subsistence expenses ing kasus iki bakal ditemtokake dening persetujuan saka pihak, nanging uga ora kurang saka biaya nyata expenses pitutur.