AGUNG LAYANAN



LAYANAN SAKA PENGACARA

Dadi korban saka angkara utawa subyek kanggo tuntutan ukum dening agensi hukum pelaksanaane, wong cetha needed pitulungan saka qualified pidana nimbali pengacara bakal nglindhungi hak sah lan kapentingan, cepet kanggo mungkasi tumindak ilegal saka militiamen.

A pengacara apik kabutuhan saka diwiwiti kanggo mungkasi kanggo bantuan klien ing mecahaken masalah-masalah, kanggo nggunakake kabeh liya perlu lan cara kanggo defend kapentingan.