AGUNG LAYANAN



PENGACARA LAYANAN

A pengacara tansah yakuwi ing perwakilan, pangayoman saka hak-hak lan kapentingan sing sah ing alam lan wong legal ing pengadilan, hukum pelaksanaane, instansi pemerintah, minangka ing kasus pidana lan kasus sipil lan komersial, kalebu property lan musuhan kulawarga.

Proyek saka pengacara wektu-akeh proses kreatif, cukup resolusi saka srengenge katon padhang kahanan, kang wiwit karo pambuka kenalan karo kahanan saka cilik, kang iku perlu kanggo ngerti lan kanggo nindakake lan kanggo menehi mung bener baris saka nimbali.

Amérika panemu Charles Kettering yen ngandika:»a Uga dirumuske masalah setengah ditanggulangi masalah.»Padha tembung ing patemon pisanan karo Klien, saben pengacara ngandika, amarga saka fulness lan tan informasi ditransfer gumantung ing kasil saka cilik

Iku ora wonder sing ngomong sing pengacara perlu kanggo dadi jujur minangka ing confessional utawa ing ngarep saka dhokter