AGUNG LAKA



A PENGACARA DENING LAKA

Apa wae pengalaman ing nyopir mobil luwih saka sepuluh utawa rong puluh taun, malah paling ngalami driver pungkasanipun bisa perlu kanggo takon pengacara kanggo laka kendaraan.

Laka bisa kelakon amarga fault saka sembarang saka peserta lalu lintas. Ora kudu Sampeyan bakal dadi sabab saka kedadean, utawa malah ora kudu driver sing tabrakan menyang mobil.

Ing kasus, bakal ana jalaran kang bakal mbutuhake layanan saka pengacara

Ibukutha — supaya aja ageng kutha ngendi banget kerep mengkono cilik laka.

Nimbulaké laka

Yen sampeyan nemokake dhewe ing dhaftar iki, supaya kita bisa nyedhiyani sampeyan karo kita layanan legal. kacilakan bisa kelakon:

Fault saka anak-nanging

Kanggo alasan saka gagal technical kondisi mobil

Amarga nglanggar aturan saka lelampahan saka prapatan

Ninggalake lane saka oncoming lalu lintas

Overtaking nglanggar aturan

Nglanggar aturan saka lelampahan sepur crossings, mlaku crossings, Parking.

Gagal kanggo aman kadohan

Amarga saka pembalap bus utawa trek sing wis panggonan wuta

Bantuan korban saka laka

Sepindah Legal ora soko sampeyan kudu wektu tundha, luwih nelpon pengacara tengen ing pemandangan. Pambuka rembugan uga ora bakal nyegah pembalap ing cilik saka darurat.

Kita agung bakal mbantu ing cara ing ngisor iki:

Kaping kabeh, saran legal ing prakara saka laka.

Ing cilik saka hukuman administratif saka driver — pitulungan legal.

Kita uga nyedhiyani pitulungan legal ing hukuman pidana driver.

Kita makili kapentingan ing Polisi

Bakal bantuan, yen sampeyan perlu kanggo ngupaya rugi kanggo materi utawa kerusakan moral.

Kita pengacara bakal tantangan ing ukuran saka materi lan moral kerusakan yen iku ora cocog karo sampeyan, nanging sampeyan guilty saka lalu lintas laka wong sing tanggung jawab kanggo paukuman.

Ora masalah dumunung musuhan sipil lalu lintas laka

Penake laka sethitik, nanging ora gupuh.

Pengacara profesional bisa njaluk Sampeyan kaadilan yen iku ora, utawa iku paling tithik

Nanging ati-ati yen Jaksa kepengin kanggo ngisi daya sampeyan ngluwihi wates. Kuwi kasus suggest sing ing sisih ora kurang saka qualified pengacara sing ngalahake mati serangan.

Perusahaan wis diuripake welasan pelanggan bab bisnis digandhengake karo kacilakan lan mobil sing. Sampeyan mbokmenawa uga weruh saka imperfection saka aturan gegayutan kacilakan kendaraan, sampeyan bisa uga dikenani biaya ing loro administratif lan pidana kode. Beda katerangan saka hukum mimpin kanggo konflik ing hukum sing uga mengaruhi padha kaputusan gegayutan partisipasi ing laka lalu lintas. Loopholes bisa nyedhiyani lengkap sabdhoning kanggo malah paling mbebayani nerak.

Yen sampeyan duwe soko padha kedados, langsung nelpon pokrol kita