A PENGACARA APIK



A PENGACARA APIK

Iki tengen pitakonan. Lan kanggo tiba menyang banget karu kahanan bisa ora mung burdock. Minggu kepungkur ing salah siji saka kutha pengadilan padha didakwo mantan selidik kanggo utamané penting kasus, kaadilan Letnan-Kolonel iku bener disumpahi kanggo raiding. Lan sampeyan ngerti apa? Pengacara saka Letnan Kolonel iki disabetake ing jantung ora mung ing tiyang ingkang golek warta (lan proses iki banter), nanging malah battered lan tatu katelu. Panjenengané ora sopan, ora sopan, menehi saran korban kanggo pindhah menyang Ngarep lan nyekel sprat, lan ora nyumerepi watara pengadilan.Lan ing ukuman durung teka ing kabeh, lan klien iki dipenjara ing courtroom lan iki dijupuk menyang kamera pancen piyambak.